Tuesday, February 21, 2017

Punainen Tampere ja Seigikai: Tamperelaista yhdenvertaisuutta; Tampereella Seigikai antoi ymmärtää että minulla on väärä poliittinen ideologia viime viikon perjantaina 17.2.2017 ja etten ole tervetullut harjoituksiina

Punainen Tampere ja Seigikai: Tamperelaista yhdenvertaisuutta; Tampereella Seigikai antoi ymmärtää että minulla on mm.
väärä poliittinen ideologia viime viikon perjantaina 17.2.2017 ja etten ole tervetullut harjoituksiina

Sopii kysyä onko tämä sitä vasemmistolaista tasa-arvoa? Paljonkohan nämä erilaiset kommariseurat saavat valtion ja kuntien rahaa, samaan aikaan voivat syrjiä näinkin rankasti?

----------------------------

Sähköposti 17.2.2017 missä yllä palautteeni ja alla Jussi Niskanen Seigikai r.y:n syrjivä RL:n vastainen ilmoitus:


Arvon Jussi Niskanen - Palaute asiassa on arvokasta, kuten oikeat toimetkin? 

O Lehto
17.2.2017 (4 päivää sitten)

-> Jussi, Timo, juho.eerola, hallaaho, terhi.kiemunki, Heikki

Arvon Jussi Niskanen - Palaute asiassa on arvokasta, kuten oikeat toimetkin?

CC-tilassa laitan asian vakavuuden vuoksi asian tiedoksi myös muille asiaa koskeville mm. Timo Kiviharjulle ymv nozomilaisille, sekä ps-tahoille, jotka ovat kuntavaalien yhteydessä tietoisia vastaavasta poliittisesta syrjinnästä 

Ystävällisesti vastaan vaikka kyseessä on tarkistamattoman virheellisen tiedon laitto eteenpäin tarkistamatta paremmin

Ymmärtääkseni budoseura ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan, sen enempää kuin mikään urheiluseurakaan, kaikki kuuluvat nykyään SUL:iin. Olemme asiassa samaa mieltä? De jure, de facto?

"Eräs seuramme jäsen" on syyllistynyt nyt perättömään väittämään, kulkupuheen levittämiseen, kunnianloukkaukseen ymv:aan. Joten nyt olisi syytä kiireesti muistuttaa kuka tässä on rikollinen? Joten tässä vaiheessa annan teille vielä kunniallisen mahdollisuuden harkita asiaa uusiksi. Olin tulossa harjoittelemaan aikidoa harmonisesti, enkä solvattavaksi. Paikka oli autoystävällisempi kun Nääshalli kun saisi vapaasti parkkeerata.

Oikeusturvaani kuuluu kuulla kuka on perättömän RL:n vastaisen lausuman ymv väitteen takana? Kunniaton ko väite on sekä budourheiluun ja harmoniakäsitteeseen sopimaton kaikelta osin. 

Tuossä kävi ilmi monta perätöntä väittämää en ole käynyt kuin Timo Kiviharjun 27.4.2004 vyökokeessa poikani kanssa, aikidopassissa näkyy ko asia.

Sen jälkeen en ole käynyt vyökokeissa. 4 lastani kyllä kävivät kaikki isänsä perässä Nozomin harjoituksissa ja vyökokeissa 2000-luvulla.

Tiedän toki, eikä ole ensimmäinen kerta kun toimistani levitetään totena perättömiä = rikollista panettelua tai muuta vastaavaa, se on monasti julkisesti tunnettujen ihmisten riesa, minkä havaitsin jo portsarina kun jouduin mm Kirkaa suojelemaan innokkailta naisilta ravintolassa.

Huomioitava juridinen tausta:

"Poliittinen ideologia" käsittääkseni mm. persuja on yritetty estää osallistumasta työantajien taholta kuntavaaleihin työpaikasta erottamisen uhalla. Vaikka en ole ps-jäsen, niin se ei silti poista suojaa sanan- ja ilmaisunvapaudelta mikä kuuluu perusoikeuksiin.

Ymmärtääkseni PS:n puolesta virallisesti julkisuudessa asiaan on otettu kantaa "poliitisena syrjintänä" (RL) ja pyydetty ottamaan asiat julkiseksi ja ko aiheesta vastuulliset eli poliittista syrjintää suosivat tahot julki. Syrjintä, panettelu ja perättömän tiedon levitys on rikoslain vastaista.

Samoin toimiiko Seikikai urheilun eettisten sääntöjen mukaan ko toimillaan?

Väkivaltahistoriaa ei ole todistettavasti ollut Nozomin harjoituksissa, saati muutenkaan. Kömpelö ja jäykkä olen ollut. 2012 kävin pari kertaa jouluna koittamassa nozomin harjoituksissa, mutta polveni ei sallinnut jatkaa.

Väitetty perätön väittämä ja jopa RL:n vastainen asia varmaan helppo tarkentaa esim Timo Kiviharjulta. Olisi varmaan estänyt läsnäoloni jos 2000-luvulla olisi sellaiseen ollut aihetta? 

Laitan tämän kopiona Timo Kiviharjulle samalla, jotta helppo tarkistaa mikä asian tila. Mikäli tämä sähköposti on vanhenut niin saanet varmaan tarkistettua asian muulla tavoin?

Tai joku allaolevista tahoista jotka ovat toimineet ohjaajina ko vuoroilla kun aikoinaan kävin:

https://www.nozomi.fi/harjoitukset/ohjaajat/

Ari Kauttu
4. dan Aikikai

Jarmo Rantanen
3. dan Aikikai

Kaisa Selamo
3. dan Aikikai, fukushidoin, II-tason valmentajatutkinto

Jyrki Karvinen
2. dan Aikikai

O. Lehto tennisvalmentaja

Liite: 

http://slu-fi-bin.directo.fi/@Bin/c767e1de162814f1cc306d2e04b88ee5/1487360539/application/pdf/181447/reilupeli_julkaisu_A5_0407.pdf

------------------------------------------
Jussi Niskanen

17. helmikuuta 2017 klo 16.16 Jussi Niskanen kirjoitti:
16.16 (5 tuntia sitten)

Moi O...,

Olit jo eilen torstaina käymässä harjoituksissa, mikä sinänsä on seurallemme mukavaa, mutta tilanteeseesi seuramme mahdollisena harjoittelijana on tullut muutos. Eräs seuramme ohjaajista kertoi hylänneensä sinut aikanaan eräässä Nozomin vyökokeessa väkivallan takia, ja kyseinen ohjaaja kieltäytyy opettamasta sinua. Emme voi hyväksyä väkivaltaista käyttäytymistä seurassamme.

Myös tunnetun poliittisen ideologisen taustasi aiheuttamien jännitteiden vuoksi toivomme että et enää tulisi harjoituksiimme. 

Jos olet ehtinyt maksaa seuramme tilille mitään maksuja, ne palautetaan. Mahdollisista maksamistasi aikidoliiton lisenssimaksuista en voi luvata mitään.


Seigikai ry:n puolesta,
Jussi Niskanen, seigikai ry
------------------------- 

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto
http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi

---------------------------

Neuvostojohtajat heilasivat ;) Se oli ok-----------------------
http://tampereen-poliisi-ja-perusoikeudet.blogspot.fi/
-----------

No comments:

Post a Comment