Wednesday, December 21, 2016

Kuntavaalien 2017 alla on hyvä palauttaa mieliin perusoikeuksien suoja alkuperäkansojen edustajille matuinvaasioin edustajia kohtaan

Kuntavaalien 2017 alla on hyvä palauttaa mieliin perusoikeuksien suoja alkuperäkansojen edustajille matuinvaasioin edustajia kohtaan, kuten 6.12.2016 Hietaniemen sankarihaudoilla miehittäjä-Ryssän matuinvaasion aiheuttamista uhreista ja menetyksistä kansakunnallemme. 

Seppo Lehto historioitsija kansakunnan asialla


Kuntavaaleissa http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi valkoinen vaihtoehto kuntavaaliehdokas Seppo Lehto muistuttaa: 

Kopioitu Tommi Rautio fb-sivuilta:
21.12.2016

Tuntematon kirjoittaja Suomi24 sivustolla:

"Työskentelen isohkossa vartiointiliikkeessä, en kerro asemaani tai paikkakuntaa sen paremmin, koska tulevaisuuteni yrityksessä olisi tämän jälkeen ohi. Meille kun on työnantajan puolesta hyvin selkeästi ilmoitettu että 'negatiivisesta viestinnästä ei hyvä heilu'.

Yritän kuitenkin näin yleisellä tasolla tästä tilanteesta avautua.
Julkisuuteen tulleet tapahtumat ovat aina tapahtumia, joissa turvapaikanhakijoiden kahinoinnin tai muun toiminnan seurauksena paikalle on tarvittu poliisia. Voin hyvällä omallatunnolla kertoa näiden uutisoitujen asioiden olevan vain jäävuoren huippu, ja keskuksissa tapahtuu hirveä määrä asioita, joista poliisilla tai suomalaisilla ei ole minkäänlaista tietoa.

Tilanteita, joissa vartija joutuu yksin tai kaksin selviytymään useaa henkilöä vastaan, on jatkuvasti. SPR ilmoittaa, että poliisia ei oteta paikalle kuin äärettömän akuutissa tilanteessa. Syy on poliisin paikalletulon tuoma julkisuus.
Pääsääntöisesti siinä vaiheessa, kun lehdestä luetaan, että poliisi on käynyt keskuksella, on siellä todennäköisesti oltu viittä vaille tilanteen totaalisesta käsistä riistäytymisestä, ja uhka on ollut suuri.

SPR on myös sitä mieltä, että lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole poliisiasia, vaan se voidaan puhumalla selvittää, naisten/lasten hakkaaminen on heidän mukaansa ok, heidän henkilökuntaansa kohdistuvat erinäiset teot ovat myös ok.

Tuossa vain muutamia karkeimpia mainitakseni, ja heidän oletuksensa siis toistuvasti on, että vartijat hoitavat tälläisiä tehtäviä hienosti ilman poliisia.

Seuraan tiettyjä raportteja ja näen päivittäin tapahtumia keskuksissa. Se on hirveää luettavaa ja nähtävää, tällä menolla on vain ajan kysymys, koska ensimmäinen vartiointiliikkeen tai SPR:n oma henkilö teurastetaan tulijoiden toimesta jossain välikohtauksessa.


Usealla keskuksen asukkaalla kun on myös hallussaan toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä, kuljemme siis niin sanotusti veitsen terällä koko ajan.
Jokaisen tulisi suhtautua tähän ongelmaan äärettömällä vakavuudella. Silmien sulkeminen ja tosiasioiden kaunistelu ei auta ketään.Fakta on se, että meillä on keskuksissa henkilöitä, jotka ovat tehneet pahaa ja takuuvarmasti tulevat tekemään sitä myös jatkossa."

-------------------------

----------------------

Kuka pyykii edes persettään, ei edes oikea persu tälläiseen kepulipaskaan ja maamme mädättäjään kuin Juha Sipilä?
-------------------------------------------------------------------------------------
Tampereen poliisijohdossa juha sipilän tapaista komupaskaa päättävillä paikoilla. Kaikille sianrasvakynttilä perseeseen ja menolippu mustaan Afrikkaan.
http://tampereen-poliisi-ja-perusoikeudet.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment